Luilak in Leeghwaterpark

Luilak in Leeghwaterpark
Het festival is van 23

PURMEREND - Voor de 16e keer wordt het Leeghwaterpark in Purmerend tijdens de luilaknacht omgetoverd tot festivalterrein. De poorten gaan vrijdag 2 juni om 23.00 uur open en rond 05.00 uur klinken de laatste deuntjes vanuit het park.

PURMEREND – Voor de 16e keer wordt het Leeghwaterpark in Purmerend tijdens de luilaknacht omgetoverd tot festivalterrein. De poorten gaan vrijdag 2 juni om 23.00 uur open en rond 05.00 uur klinken de laatste deuntjes vanuit het park.

Maar liefst 35 verschillende dj’s verdeeld over drie stages verzorgen de muziek. Dit jaar heeft de organisatie ervoor gekozen talentvolle artiesten uit de regio een kans te geven op het podium. Hiervoor zijn de hostingpartijen: Hardstyle in Style en The Dutch Bass Community bij de programmering betrokken.

Het is één van de laatst overgebleven nachtfestivals dat buiten wordt gehouden. Het doel van het evenement is talentvolle artiesten een podium te bieden, de luilakoverlast op straat te beperken en jongeren te betrekken bij de organisatie.

Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.luilakfestival.nl Aan de deur betalen bezoekers €10,-. Meer informatie staat op de website en facebook.com/LuilakFestival.