Purmerender mishandeld door drietal, politie zoekt getuigen

Purmerender mishandeld door drietal, politie zoekt getuigen

PURMEREND - Een mishandeling die zondagochtend zou hebben plaatsgevonden op de Nieuwstraat in Purmerend wordt onderzocht door de politie. Een 30-jarige Purmerender werd hierbij mishandeld door drie mannen.

PURMEREND – Een mishandeling die zondagochtend zou hebben plaatsgevonden op de Nieuwstraat in Purmerend wordt onderzocht door de politie. Een 30-jarige Purmerender werd hierbij mishandeld door drie mannen.

De vechtpartij vond plaats rond half vijf ter hoogte van een shoarmazaak, het slachtoffer zou zijn geslagen en geschopt door de drie.

Toen agenten op de locatie waren, rende een van de mogelijke daders weg. Het gaat om een 23-jarige man uit Purmerend, hij kon al snel door de agenten worden tegengehouden. De mishandelde man is door de ambulancedienst meegenomen naar de eerste hulp.

De politie vraagt mensen die gezien hebben wat zich zondag heeft afgespeeld op de Nieuwstraat, zich te melden. Ook komt de politie graag in contact met getuigen die met het slachtoffer gesproken hadden en hun telefoonnummers hadden achter gelaten.