Reuring met theater, dans en muziek

Reuring met theater, dans en muziek
Reuring is van 22 tot en met 25 juni.

PURMEREND - Het Reuring Festival beleef je van 22 t/m 25 juni in het Leeghwaterpark en in de stad met theater op locatie, dans, muziek en straattheater uit alle windstreken. Verschillende artiesten zijn meerdere dagen te gast op het Reuring Festival.

PURMEREND – Het Reuring Festival beleef je van 22 t/m 25 juni in het Leeghwaterpark en in de stad met theater op locatie, dans, muziek en straattheater uit alle windstreken. Verschillende artiesten zijn meerdere dagen te gast op het Reuring Festival.

Het festival presenteert Theater op Locatie: Abdelhadi Baaddi, Nhung Dam, Ekaterina Levental en Asterions Hus. Daarnaast worden er zaterdagmiddag verschillende optredens en voorstellingen gegeven in cafés op de Koemarkt. In het Leeghwaterpark en op de straattheaterdag biedt internationaal straattheater van hoog niveau voor ieder wat wils met HURyCan, Cie Woest, Blaas Of Glory, Teatro Só, Joli Vyann & L’Eolienne en meer. In het amfitheater valt drie avonden achtereen te genieten van de Spaanse Joan Català. Hij maakt een interactieve voorstelling met een combinatie van dans, theater en circus.

De vrolijke Fiepbus met illustraties van Fiep Westendorp komt dit jaar vol met leuke doe-dingen. Poppenspeler Lejo ‘Dat vingerpoppetje met die oogjes’ tovert met zijn handen allerlei vreemde wezens en bij Hakim is het iedere keer weer een verrassing waarmee hij komt aanzetten. Het muziekpodium in het Zwoele Groen en de kampvuurplaats geven een intieme speelplek aan lokaal, regionaal en aanstormend talent.

Het Zwanenkoor met onder andere Willeke Alberti opent het hoofdpodium in het Leeghwaterpark. De Reuring Salsa Avond op vrijdag en de Tribute Night op zaterdag (Lisa Lois brengt een ode aan Adele) ontbreken ook dit jaar niet.

Reuring Cityslam heeft onder andere Teske, Jonna Fraser, Rilan & The Bombardiers en De Jeugd van Tegenwoordig.

Zie ook www.reuring.com