Sanders en Rijser ondernemers 2016

Sanders en Rijser ondernemers 2016
V.l.n.r. Christy en Ron Rijser en Alexander en Natalie Sanders. - Foto: Han Giskes

PURMEREND - Loodgietersbedrijf Sanders en Rijser Transport zijn door de Purmerendse Regio Ondernemers (PRO) uitgeroepen tot Ondernemers van het jaar 2016 tijdens de nieuwjaarsreceptie.

PURMEREND – Loodgietersbedrijf Sanders en Rijser Transport zijn door de Purmerendse Regio Ondernemers (PRO) uitgeroepen tot Ondernemers van het jaar 2016 tijdens de nieuwjaarsreceptie.

Nieuw dit jaar is dat er twee categorieën waren: grote en kleinere ondernemingen. Door de PRO ondernemersprijscommissie waren in beide categorieën drie zilveren winnaars geselecteerd: klein: Succesvolle Opvolging, Bakkerij Mickey Egstorf en Loodgietersbedrijf Sanders en groot: Groenhart, Vos Olie en gas producten en Rijser Transport.

Opvallend te noemen is dat alle zes de zilveren winnaars familiebedrijven of -mensen zijn. Het betreffen lokaal ingebedde bedrijven met een tomeloze inzet om het bedrijf steeds maar weer te blijven ontwikkelen. Alle bedrijven steken tijd, geld en energie in opleiding van hun mensen en deze bedrijven zijn gericht om zoveel mogelijk zaken te doen met bedrijven in de regio.

Uit deze zes zilveren winnaars heeft in de categorie kleinere onderneming Loodgietersbedrijf Sanders gewonnen en Rijser Transport bij de grotere bedrijven. Volgens de ondernemersprijscommissie van de PRO: beide meer dan terechte winnaars.

Sanders en Rijser volgen Gebr. van ’t Hek op die in 2015 was uitgeroepen tot PRO ondernemer van het jaar. De prijswinnaars ontvangen een cheque van €1500,-, een oorkonde met juryrapport en een beeldje.

De PRO Ondernemer van het Jaar dingt direct mee om te worden uitgeroepen tot Ondernemer van de regio Waterland. Deze verkiezing wordt vanuit de VOWA georganiseerd. Uit de diverse gekozen Ondernemers van het jaar van de lokale ondernemersverenigingen (IBEV, Beemster ondernemers, Zeevangse ondernemers, Waterlandse Ondernemers en PRO:) wordt dan één VOWA winnaar gekozen, die dan weer doorgaat naar de verkiezing van Noord-Holland.

Dit VOWA feestje wordt op 8 februari vanaf 19.30 uur in de Purmaryn gehouden. Kaarten à € 25,- per stuk zijn voor dit event beschikbaar via [email protected]

Bijzonder is dat Rijser Transport dit jaar ook door de Zeevangs Ondernemers is uitgeroepen tot Ondernemer van het jaar. Mede om die reden zal vanuit de PRO Loodgietersbedrijf Sanders naar de VOWA verkiezing worden afgevaardigd.