Teams van Dance Center Dynamic Nederlands kampioen hip hop

Teams van Dance Center Dynamic Nederlands kampioen hip hop
Een van de winnende teams.

PURMEREND - Twee teams van Dance Center Dynamic zijn afgelopen zondag in Beverwijk Nederlands Kampioen geworden bij ‘We Know You Can Dance’ (een van de dansbonden in Nederland).

PURMEREND – Twee teams van Dance Center Dynamic zijn afgelopen zondag in Beverwijk Nederlands Kampioen geworden bij ‘We Know You Can Dance’ (een van de dansbonden in Nederland).

Dynamic Kidz werd Nederlands kampioen in de klasse tot 11 jaar en Dynamic Rockz deed dat in de klasse tot 14 jaar. Na drie voorrondes te dansen wisten beide teams zich te plaatsen voor de finale op zondag 21 mei in Beverwijk. Dynamic Force heeft zich niet kunnen plaatsen voor deze finale.

Jury

In een theater werd deze finale gedanst en moesten de beide teams strijden tegen diverse teams uit alle delen van het land.

De jury heeft uiteindelijk besloten dat de teams van Dance Center Dynamic met de titel naar huis mochten gaan. ‘Beide teams doen dit jaar voor het eerst mee aan deze wedstrijden en dan is de verrassing extra groot als je met twee bekers naar huis kan gaan’, aldus de coach van beide teams.

‘We zijn dit jaar wel heel hard aan het trainen en hebben veel talentvolle dansers, maar dit resultaat hadden we van te voren nooit verwacht. We zijn er uiteraard heel blij mee en hopen dat we volgend jaar hetzelfde kunnen bereiken bij andere dansbonden.’

Dance Center Dynamic houdt op zaterdag 3 juni audities voor beide teams. Mocht je goed kunnen dansen en graag in een leuk team dansen, geef je dan op voor de audities via een mail met je naam, leeftijd en danservaring naar: [email protected]

Op de Facebookpagina www.facebook.com/dancecenterdynamic vind je ook alle informatie.