Boete voor ‘havermoutstrooier’ op De Rotonde [video]

Boete voor ‘havermoutstrooier’ op De Rotonde [video]
- D&A Hardnieuws
Deze jongeman moet donderdagnacht hebben gedacht: 'Ik wil ook op het lijstje van meest 'awesome' dingen die op De Rotonde in Purmerend zijn gebeurd'. Of dat gaat lukken is onbekend, maar als aandenken heeft hij wel een flinke boete gekregen.

Deze jongeman moet donderdagnacht hebben gedacht: ‘Ik wil ook op het lijstje van meest ‘awesome’ dingen die op De Rotonde in Purmerend zijn gebeurd’. Of dat gaat lukken is onbekend, maar als aandenken heeft hij wel een flinke boete gekregen.

De jongeman besloot om nog net even een stapje verder te gaan dan alle voorgaande personen. Hij kocht havermout en strooide dit over de rotonde. Tot ongenoegen van de politie en handhaving die tegenwoordig ook meekijken op de rotonde.

Lees ook: Amerikaans lijstje: 8 ‘awesome’ dingen die op De Rotonde gebeurden

De grappenmaker mocht zelf zijn troep opruimen, maar omdat het regende moest er ook een schoonmaakploeg aan te pas komen. Toen hij tijdens het schoonmaken ook nog even naar zijn opa en oma zwaaide, die aan het kijken zouden zijn, kreeg de jongeman een flinke preek van handhaving en zijn vader die inmiddels ook ter plaatse was.

 Toen de schoonmaakploeg was gearriveerd ging het beeld van de webcam op zwart. De jongeman kreeg een boete en is vervolgens samen met zijn vader vertrokken.

Fotoverslag