Bunker Museum gaat open voor publiek

Bunker Museum IJmuiden gaat op zondag 6 mei open voor publiek.

Bunker Museum IJmuiden gaat op zondag 6 mei open voor publiek.

Inmiddels is de collectie weer uitgebreid. In de onlangs gereed gekomen expositie is een imposante collectie munitie uitgestald. Dit betreft allerhande munitie, zoals dit gebruikt werd in de Altlantikwall. Uiteraard is er ook nog steeds de verrassende wisselexpositie. Ditmaal is er een Duits officiersverblijf nagebouwd. In het verblijf kunt u zelf achter de balie plaatsnemen, om uw soldijboekje af te laten stempelen.

De openingstijden zijn van 11.00 tot 16.00 uur. Men vindt het Bunker Museum aan de Badweg nr. 38 in IJmuiden, tegenover Camping de Duindoorn. Toegangsprijs bedraagt ? 3,00 en voor kinderen tot en met 12 jaar gratis.

Het is ook weer mogelijk om een bunkerwandeling te boeken. Eén van de gidsen van WN2000 neemt de mensen mee op een spannende ontdekkingstocht langs en door de bunkers in de zeereep. Uiteraard worden men tijdens de tocht alle wetenswaardigheden verteld. Het rondleidingprogramma is onlangs uitgebreid met een rondleiding over het museumterrein en door de expositiebunkers. Meer informatie, data en tijden vindt men op de website. Deelnamekosten: ? 6,50 per persoon, ongeacht leeftijd. Vooraf inschrijven is verplicht via de site: www.WN2000.nl of via [email protected] of www.BunkerMuseum.nl