Dagelijkse Kost in De Bakkerij

Dagelijkse Kost in  De Bakkerij

Bij popodium de Bakkerij wordt de rode loper uitgelegd voor de tech-house liefhebbers. Zaterdag 31 maart vanaf 21:00 wordt er 'intergalactisch' geknald tijdens het Dagelijkse Kost-feest. De dj's deze avond zijn Pepperfunk, Victor Valucci, Steve-D' Ricardos, Raphie & Ramses.

Bij popodium de Bakkerij wordt de rode loper uitgelegd voor de tech-house liefhebbers. Zaterdag 31 maart vanaf 21:00 wordt er ‘intergalactisch’ geknald tijdens het Dagelijkse Kost-feest. De dj’s deze avond zijn Pepperfunk, Victor Valucci, Steve-D’ Ricardos, Raphie & Ramses.

De entree bedraagt 5 euro.

Nineties

De avond ervoor kan er ook gedanst worden. Vrijdag 30 maart presenteert de Bakkerij namelijk de voorjaarseditie van Nineties & Naughties. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren negentig en de beginjaren van het Millennium. De dj’s Konche, Sexy Sneezzz, Manke Nelis & Tante Lien zorgen ervoor dat je weer volledig terug verlangt naar die goede oude tijd. Wachtend naast de radio tot dat ene liedje eindelijk gedraaid werd en jij snel op de recordknop moest drukken om het liedje op je cassettebandje te krijgen. De tijd waarin Ray en Anita de wereld domineerden en Captain Jack nog aan het roer stond. De dresscode: housebroeken, tijgerprint, neonkleurtjes. Alles mag! De entree is gratis.

De Bakkerij is te vinden aan Dorpsstraat 30 te Castricum. Meer info: www.vriendenvandebakkerij.nl