Hardlopen met collega’s

Hardlopen met  collega’s

Vorig jaar verschenen 622 atleten aan de start. (Archieffoto: Han Giskes)

Zo'n driehonderd ondernemers in Purmerend hebben een uitnodiging gekregen om deel te nemen aan de Marktstadrun op zondag 9 september. Deze loop over 4 of 8 Engelse Mijl (6,4 of 12,8 km, red.) werd vorig jaar in nieuwe vorm op de Koemarkt gehouden. 'Hoe leuk is het niet als je met je collega's je sportief kunt inzetten voor het goede doel, te weten Stichting Topsport met zonder handicap', aldus Michel Meijer namens Stichting Marktstadrun.

Zo’n driehonderd ondernemers in Purmerend hebben een uitnodiging gekregen om deel te nemen aan de Marktstadrun op zondag 9 september. Deze loop over 4 of 8 Engelse Mijl (6,4 of 12,8 km, red.) werd vorig jaar in nieuwe vorm op de Koemarkt gehouden. ‘Hoe leuk is het niet als je met je collega’s je sportief kunt inzetten voor het goede doel, te weten Stichting Topsport met zonder handicap’, aldus Michel Meijer namens Stichting Marktstadrun.

Deelnemende business teams krijgen een speciale behandeling deze dag. Zo zijn er de beste startplekken, parkeerplaatsen, consumptiebonnen en een businessruimte in Het CafĂ©. ‘Uiteraard krijgen alle deelnemende bedrijven een vermelding op www.marktstadrun.nl met een doorlink naar hun website. Na afloop van de businessrun is er een prijsuitreiking. Er wordt daarbij gekeken naar de beste zes lopers van elk team.’

De eerste bedrijventeams hebben zich al enthousiast aangemeld, zoals ASI Security, Gemeente Purmerend, Satelliet meubelen en Dichtbij.nl ‘De Marktstadrun is een ideale voorbereiding op de Dam tot Dam loop. Daarnaast steun je op sportieve wijze het goede doel, Stichting Topsport met zonder Handicap. Deze stichting zet zet zich in voor talentvolle gehandicapte topsporters. Een groep wheelers (sprinters in een rolstoel, red) gaat 9 september een wedstrijd rijden.’

De wedstrijdlopers starten in een apart vak. Voor de kinderen is er een kidsrun van 1 EM. Inschrijven kan via www.marktstadrun.nl Houd Het Gezinsblad en Dichtbij.nl in de gaten voor meer informatie over de Marktstadrun 2012.

SANDRA V.D. MEULEN