Hobbitwoning ‘meest originele overnachtingsplek’

Hobbitwoning ‘meest originele overnachtingsplek’

Volgens de bezoekers van de site origineelovernachten.nl is de Hobbitwoning op camping Geversduin de meest originele overnachtingsplek in Nederland. Op de tweede plek staat een overnachting op het strand in de strandhuisjes van Landal Ooghduyne in Julianadorp aan Zee. En op de derde plek kozen de bezoekers voor de robuuste 'POD' midden in de natuur op de Veluwe.

Volgens de bezoekers van de site origineelovernachten.nl is de Hobbitwoning op camping Geversduin de meest originele overnachtingsplek in Nederland. Op de tweede plek staat een overnachting op het strand in de strandhuisjes van Landal Ooghduyne in Julianadorp aan Zee. En op de derde plek kozen de bezoekers voor de robuuste ‘POD’ midden in de natuur op de Veluwe.

Het huisje, dat zo uit de film de Hobbit lijkt te komen, ligt op de bosrijke camping, waar het omgeven is door bomen en in een heuvel opgaat. De ronde groene deur met sprookjesachtig beslag ontsluit een knusse, compacte woning met ronde vormen. De organische stijl doet denken aan de wortels van bomen, overal is het thema van de natuur doorgevoerd.

Binnen is het lekker warm en knus. Heerlijke warme stoffen nodigen uit om binnen uit te rusten van een dag vol avontuur. Het ontbreekt de gast aan niets; een douche, toilet, keuken, stapelbed voor de kinderen en een heerlijk tweepersoonsbed waarin kan worden weggedroomd. Er is een gezellig woonhoek gerealiseerd met bijzonder houten krukjes. Het huisje is uitgerust met vloerverwarming. Meer informatie: www.campinggeversduin.nl