Imca Marina zingt bij Lente carrousel Manege Rusthof

HEEMSTEDE/BENNEBROEK - Zondag 22 mei a.s. viert Manege Rusthof gelegen aan de Glipperweg 4 te Heemstede dubbel feest. Naast het feit dat de manege deze lente officieel 45 jaar bestaat, wordt deze zondag tevens de 25e Lente carrousel op pony’s en paarden gehouden. Imca Marina komt langs om een aantal van haar hits te zingen. Aanvang 13:00uur. Toegang is gratis.

HEEMSTEDE/BENNEBROEK – Zondag 22 mei a.s. viert Manege Rusthof gelegen aan de Glipperweg 4 te Heemstede dubbel feest. Naast het feit dat de manege deze lente officieel 45 jaar bestaat, wordt deze zondag tevens de 25e Lente carrousel op pony’s en paarden gehouden. Imca Marina komt langs om een aantal van haar hits te zingen. Aanvang 13:00uur. Toegang is gratis.

Aan de Lente carrousel van Manege Rusthof doen zowel kinderen vanaf 6 jaar als volwassenen mee. Zij zullen allerlei leuke vormen van dressuur op muziek laten zien. Naast een Parade en een speciale carrousel voor kinderen op pony’s demonstreren de volwassenen een carrousel op paarden, met onder meer een Wals. Er wordt in groepen gereden en halverwege het programma mogen kinderen en volwassenen uit het publiek ter kennismaking stapvoets een rondje op een pony of paard meerijden. Imca Marina, paardenliefhebster en bekend van haar grote hits als Viva España en Harlekino, zal deze zondagmiddag een optreden verzorgen. Imca Marina zal aan het eind van de middag tevens de lintjes uitreiken. De gezellige Manege Rusthof bestaat al meer dan 40 jaar en is een begrip in Heemstede en omgeving. De pony’s en paarden zijn erg lief voor kinderen en volwassen berijders. De dieren leven er in een kudde en genieten veel vrijheid op de eigen weilanden. Tijdens de Lente carrousel is iedereen van harte welkom. Manege Rusthof is gelegen op de grens van Heemstede en Bennebroek, achter de parking van het Linnaeushof. Aanvang is 13:00uur en het programma duurt de hele middag. Entree is gratis.