Korting over en weer bij SenZ en Bibliotheek

SenZ, de ledenservice van ViVa! Zorggroep en de Bibliotheek Haarlem en omstreken bieden elkaars leden kortingen op het lidmaatschap.

SenZ, de ledenservice van ViVa! Zorggroep en de Bibliotheek Haarlem en omstreken bieden elkaars leden kortingen op het lidmaatschap.

Leden van SenZ krijgen in 2012 op vertoon van de SenZpas eenmalig 5 euro korting op het jaarabonnement (basis- of comfortabonnement) van de Bibliotheek Haarlem en omstreken. Dit geldt alleen voor nieuwe leden van de Bibliotheek. Ook worden geen administratiekosten van 2,50 euro gerekend.

Leden van de Bibliotheek krijgen dit jaar 2,75 euro korting op het lidmaatschapsgeld van SenZ. Dit geldt uitsluitend voor betaling per automatische incasso en alleen voor nieuwe leden van SenZ.

Viva! Zorggroep

ViVa! Zorggroep heeft in Zuid-Kennemerland een breed pakket aan zorgdiensten. Hulp bij het huishouden, verzorging en verpleging aan huis, professionele alarmopvolging en de consultatiebureaus van Jeugdgezondheidszorg Kennemerland. SenZ-leden krijgen korting op alle aanvullende diensten en op cursussen uit het SenZaanbod.

Bibliotheek

De Bibliotheek Haarlem is een modern kenniscentrum met toegang tot verhalen, informatie en cultuur. Zij stimuleert het plezier, de ontwikkeling en ontplooiing van burgers in de lokale samenleving en speelt als ontmoetingsplaats een belangrijke rol bij de sociale binding.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekhaarlem.nl en www.senzpas.nl of bel voor SenZ met 088 – 995 88 22 en de Bibliotheek Haarlem met 023 – 511 53 00.