Toernooienmaand thuis voor Odin’59

April staat bij voetbalclub Odin'59 in het teken van de thuistoernooien. Zo werd zondagochtend vroeg gestart met de E pupillen en 's middags volgden alweer het 33e A.C. van Pelttoernooi voor de F-pupillen.

April staat bij voetbalclub Odin’59 in het teken van de thuistoernooien. Zo werd zondagochtend vroeg gestart met de E pupillen en ’s middags volgden alweer het 33e A.C. van Pelttoernooi voor de F-pupillen.

Dhr. Van Pelt is de grondlegger van het jeugdvoetbal bij Odin’59. Helaas kon hij zelf niet aanwezig zijn, hij heeft een zeer hoge leeftijd, maar zijn kleindochter wel. Komende zondag, 14 april, begint vanaf 9 uur al het D toernooi, gevolgd voor het C toernooi in de middag.

Het thema binnen alle toernooien is ‘zonder respect geen voetbal’ en alle deelnemers krijgen hiervoor een kleine attentie mee aan het einde van het toernooi als herinnering. De Odin’59 toernooicommissie (Rommie Klijn, Rob van der Eng en Jan Kuilboer) verwachten op deze beide dagen zo rond de 1500 bezoekers op het sportcomplex aan de Hoflaan.