Vitesse’22 en ex-profs bezorgen jeugd onvergetelijke dag

Afgelopen zaterdag 25 September hield Vitesse '22 op de Puikman een open dag voor de allerkleinste jeugd van Castricum. Begeleid door de ex-profs van Vitesse; Arjen de Zeeuw, Dick Twisk en Johan Baltus, werd het weer een ware happening op het hoofdveld van Vitesse.

Afgelopen zaterdag 25 September hield Vitesse ’22 op de Puikman een open dag voor de allerkleinste jeugd van Castricum. Begeleid door de ex-profs van Vitesse; Arjen de Zeeuw, Dick Twisk en Johan Baltus, werd het weer een ware happening op het hoofdveld van Vitesse.

Behalve de reeds grote groep Mini’s die Vitesse sinds het begin van dit seizoen rijk is, waren er ook weer nieuwe talenten te bewonderen, waardoor de groep van Mini hoofdtrainer John Baltus zo langzamerhand uitgroeit tot meer dan vijftig jongens en meisjes. Het was een ware happening waar het plezier van zowel de kinderen als de ouders en begeleiders van afspatte.

Met enorm veel enthousiasme werden diverse balspelletjes en wedstrijdjes gespeeld en natuurlijk werd er ook even tijd vrijgemaakt om even te rusten en de batterij weer op te laden met eten en drinken. Na afloop ging het hele gezelschap met elkaar op de foto en was er voor elke deelnemer en deelneemster nog een leuk Vitesse aandenken aan deze open dag.

Iedereen was het er dan ook over eens dat Vitesse er weer een onvergetelijke ochtend van heeft gemaakt. Dat Vitesse de jeugd hoog in het vaandel heeft werd ook nog eens duidelijk door de aanwezigheid van bijna het voltallige bestuur en veel commissieleden, wat maar weer eens aantoont hoe groot de betrokkenheid is binnen de vereniging. Vitesse dankt niet alleen de ex-profs, maar iedereen die meegewerkt heeft om de kinderen een onvergetelijke ervaring te bezorgen, het was weer top!